Obiloviny obsahující lepek – pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, jejich hybridní odrůdy | 1 |
Korýši a výrobky z nich | 2 |
Vejce a výrobky z vajec (vaječný lecithin) | 3 |
Ryby a výrobky z nich | 4 |
Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich | 5 |
Sójové boby (sója) a výrobky z nich | 6 |
Mléko a výrobky z něj včetně laktózy | 7 |
Skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořech, kešu, pekanové ořechy, para ořechy, ořech pistácie, makadamský ořech | 8 |
Celer a výrobky z něj | 9 |
Hořčice a výrobky z ní | 10 |
Sezamová semena a výrobky z nich | 11 |
Oxid siřičitý o koncentraci nad 10 mg/kg a siřičitany | 12 |
Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj | 13 |
Měkkýši a výrobky z nich | 14 |